FAQ

VANLIGA FRÅGOR & SVAR

VR är något som passar alla, välkommen in i det virtuella äventyret. Men du ska vara minst 10 år gammal och vi har olika åldersgräns beroende på vilken upplevelse/spel man väljer.
Action/Zombie är det från 12år och äventyr är det från 10år.

Ni kan ändra eller boka av er tid kostnadsfritt fram tills 7 dagar innan, se nedan för fullständiga villkor.

Bokningen är bindande, avbokning eller ändring skall ske senast 7 dagar innan er bokade tid. Därefter debiteras 70% av bokningskostnaden vid utebliven bokning. För att flytta en bokning senare än 7 dagar innan debiteras en flyttavgift på 30%. För att avboka maila info@vrextreme.se. Avbokning är endast giltig mot uppvisande av avbokningsbekräftelse på mail. Lagen om distansavtal / ångerrätt gäller ej då detta är en bokad aktivitet på bestämd dag och under en begränsad tidsperiod.

Upp till 6 personer kan spela samtidigt men man kan boka för upp till 60 personer. Vi kommer då dela upp er i grupper om 6 personer.

Är ni 2 eller ett mindre sällskap under 6 personer kan ni komma att få dela arenan med andra.

Från ankomsttid tar det cirka 45 minuter varav cirka 15 min för registrering, förberedelser och genomgång, samt 30 minuter i VR-världen. Tiden ni bokar in är ungefärlig med reservation för eventuella förseningar.

Kom minst 20min innan er bokade tid.

Givetvis är vår anläggning och arena handikapps anpassad.

VR Extreme är en del av Gokartcentralen i Göteborg och ligger i samma lokal. Det finns en stor betalparkering precis utanför entrén.

Bergslagsgatan 6
41104 Göteborg

031-15 15 18

Du får låna all VR utrustning av oss, rekommenderat är att ha bekväma kläder och skor. Vi avråder från skor med högre klack.

Givetvis, vi har restaurang med en bar fylld med goda drycker. Läs mer om vårt utbud här

Vi tar emot sällskap upp till 60 personer, för mer information maila info@vrextreme.se eller ring oss på 031-15 15 18.

Gravida beroende på person, då man kan känna yrsel. Personer som är påverkade av tunga mediciner, alkohol eller droger.

Allt VR spel och vistelse på området sker på egen risk. Förälder/vuxen ansvarar för sina barn. Absolut nolltolerans med alkohol- och drogpåverkat tillstånd. Personal har rätt att utesluta deltagare om berusning misstänks.

Alla kunder tar eget ansvar för sina värdesaker och bör använda oömma kläder. Vi har skåp man kan låsa in sina värdesaker i under sin vistelse hos oss.

Absolut, VR Extreme är en del av Gokartcentralen och ligger i samma lokal som Gokartcentralen Göteborg som är en av  Sveriges största och coolaste inomhus gokartbana. Vi har även mat, bar, konferens, olika arkadspel, shuffleboard och biljard.

Läs mer här https://vrextreme.se/aktiviteter

Bekväma skor, vi avråder från skor med högre klack.

Ni behöver vara på plats 20 min innan er bokade tid för registrering samt genomgång.

Oftast går det bra att ha mindre glasögon under VR-headsetet. För de flesta brukar det inte vara något problem att spela utan glasögon. VR-skärmen är så pass nära ögonen att man oftast ser bra ändå. Har du möjlighet att ha linser så är det att rekommendera vid besöket.