PERSONUPPGIFTSPOLICY FÖR VR EXTREME & GOKARTCENTRALEN

INTRODUKTION

Personuppgifter som vi samlar in från dig kan komma från VR Extreme och Gokartcentralens webbplatser, appar, eller program på någon av våra anläggningar, via epost, sms, telefon eller samtal med vår personal. Vilken information som samlas in och lagras kan skilja från vilka tjänster du använder och var/hur du använder dem.

Personuppgiftsansvarig är JMS Svendsen Event AB, org nr 556780-8307. Samtliga bolag inom koncernen kan komma att behandla och ta del av dina uppgifter.

I enighet med dataskyddsförordningen GDPR avser vi nedan vilka uppgifter vi samlar in, och hur de behandlas.

VILKA UPPGIFTER SAMLAR VI IN

  • Kontaktuppgifter – Namn, epost, telefon, adress
  • Födelsedatum
  • Bilder
  • Kontoinformation – Användarnamn, lösenord, signatur
  • Konsumering – Dina köp och användning av tjänster hos oss
  • Resultat – Resultat från spel och körning
  • Uppgifter från sociala nätverk
  • Betalnings och kreditkortsinformation
  • IP-adress

HUR VI SAMLAR IN UPPGIFTER

Alla uppgifter som samlas in görs av att du på något sätt lämnar dessa uppgifter till oss. Via mail, telefon, sms, inmatning i våra program, via formulär eller fält på webben, via medgivelse till dina uppgifter genom sociala nätverk.

Vad som sparas beror t.ex. på vilka program du använder, vilka tjänster du använder, vilka betalmedel du väljer.

VAD ANVÄNDS UPPGIFTERNA TILL

Vi strävar efter att begränsa uppgifterna vi samlar in, och tar därför bara del av de uppgifter vi med säkerhet behöver. Huvudsyftet med lagring av dina uppgifter är att vi ska kunna tillhandahålla våra tjänster till dig på ett säkert och korrekt sätt. Nedan kan du läsa mer om hur vad dina uppgifter används till.

MEDLEMSAVTAL, GÄLLER FÖR GOKARTKÖRNING

Dina uppgifter sparas och används för att identifiera dig som medlem och säkerställa att rätt person använder medlemskontot. Medlemskontot används för att tillhandahålla tjänsterna till dig på våra anläggningar, samt för support och frågor gällande ditt medlemskap och användandet av det. Dina uppgifter används även för delgivelse av resultat och erbjudanden på display, papper, eller i form av utskick via sms, mms, pushnotiser, post eller epost.

Medlemsuppgifterna kan även komma att användas för informationsutskick vid t.ex. ändrade öppettider, priser, avvikelser eller avbrott som påverkar tjänsterna som erbjuds.

MARKNADSFÖRINGSSYFTE

Vi vill gärna ge dig som medlem lite fördel, genom unika erbjudande och kampanjer, samt information om nyheter på Gokartcentralen. Vi sammanställer statistik från dina besök, resultat från dina körningar, för att skapa ett utbud som passar dig. Vi skickar dessa erbjudande och information via sms, mms, telefon, brev, epost, pushnotiser, samt via webben.

LAGMÄSSIGT

I syfte att följa våra lagstadgade skyldigheter behandlar vi dina uppgifter i den utsträckning som krävs. Vi följer bl a lagen för lagring och delgivning av uppgifter för fakturering, bokföring, brottsutredning mm.

UPPGIFTERNAS LAGRING

Alla personuppgifter vi samlar in görs i olika syfte beroende på vilken tjänst de används till och på vilket sätt. Därav kan uppgifterna för olika ändamål sparas under olika lång tid.

Vi sparar aldrig några uppgifter längre än nödvändigt. Om inget annat finns angivet vid inmatning av uppgifter så sparas dina uppgifter så länge du är kund eller medlem hos oss eller så länge vi måste av lagliga skäl.

MED VILKA DELAR VI DINA UPPGIFTER OCH VARFÖR

ANSTÄLLDA

Anställda på Gokartcentralen som hanterar våra tjänster har tillgång till nödvändiga uppgifter i ditt medlemskap för att säkerställa korrekt användning.

ANDRA BOLAG INOM KONCERNEN

Vissa tjänster finns tillgängliga hos flera bolag i koncernen. Ditt medlemskap kan även gälla där och då finns dina uppgifter även i deras system.

SMS-TIMING

SMS-Timing är tillhandahållaren av mjukvara och hårdvara för tidtagning och styrning av gokartkörningen. Allt resultat från alla körningar lagras i systemet. Det visas på topplistor och livetiming i lokalen, i appar, på sociala medier och på webben. SMS-timing tillhandahåller även verktyg för skapandet av unika erbjudande baserat på din besöksstatistik, ålder, demografi och resultat.
Länk till SMS-Timings villkor >>

WALLEY

Walley sköter våra fakturaärenden och onlinebetalningar. Där behandlas uppgifter nödvändiga för att garantera en säker betalning.
Walley´s villkor >>

MYNDIGHETER

Enligt ”Lagmässigt” i föregående avsnitt delas dina uppgifter vid behov till polis, räddningstjänst mm

 

DINA RÄTTIGHETER

Du som kund eller medlem har alltid rätt att få veta vad vi använder dina uppgifter till. Du har även tillgång till dina uppgifter och kan få dem ändrade vid behov.

För att få tillgång till uppgifter, och rätt att ändra dem, krävs identifiering för att säkerställa att det är ditt konto. Du kan ta del av dina uppgifter på plats på någon av våra anläggningar, och du kan ta fram dina personuppgifter via hemsidan med emailadress och födelsedatum.

Radering eller anonymisering av ett konto kan på begäran göras. Den kontoinformation vi lagligt får göra oss av med kommer då att tas bort eller göras helt anonym.

SÄKERHET FÖR DINA PERSONUPPGIFTER

Dina uppgifter finns lagrat hos oss på ett säkert sätt. Vi använder säkerhetsmetoder som säkerställer att dina uppgifter inte kan läcka ut till obehöriga eller användas av obehöriga. Som exempel så lagras all digital information i ett säkert system som inte kan kommas åt utifrån. All data och uppgifter finns sparat i säkra och skyddade lokaler.

ÄNDRINGAR I INTEGRITETSPOLICYN

Vår integritetspolicy kan komma att ändras.

På https://gokartcentralen.se/regler-och-villkor kan du alltid se den senast uppdaterade versionen av våra villkor och policies.